Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Utorak 23.07.2013.
12:05
B. Đokić - Vesti A
Imenovanje generala Bratislava - Bate Dikića, bivšeg komandanta Žandarmerije, na mesto pomoćnika direktora srpske policije Milorada Veljovića, na čiji je predlog prošle nedelje smenjen sa mesta komandanta ove elitne policijske jedinice, zapravo je "stavljanje pod kontrolu Dikića", pošto on uprkos toj "zvučnoj" funkciji neće imati nikakvu moć.
Utorak 23.07.2013.12:45
Nije se ni osušilo pero na sramnom briselskom Sporazumu, kojim se uspostavlja nezavisna država Kosovo i svoj srpski narod predaje na milost i nemilost režimu teroriste Tačija, a već se pokazalo šta će se dešavati u takvoj nakaradnoj tvorevini. Prvo su na obeležavanje srpskog Vidovdana kamenovani naši autobusi. Niko se nije oglasio. Niko ni iz Brisela niti iz Vašingtona. Smatra se prirodnim i normalnim da se Srbi fizički maltretiraju i ubijaju. Onda je došlo do pucnjave između naše žandarmerije i albanskih terorista, koji nastavljaju sa svojom iredentističkom politikom.
Utorak 23.07.2013.12:46
Upad na našu teritoriju sa mašinkama, sve pod izgovorom da se kradu drva, je nastavak iste decenijske politike stvaranja Velike Albanije.Albanci nastavljaju dalje. Oni smatraju da je Srbija razorena, imaju svoje ljude u vrhu srpske vlasti, parama od droge su potkupili svetske političare i nastavljaju dalje svoju ekspanzionističku politiku. Idealni su im uslovi da uzmu što više teritorija od Srbije. Istovremeno, Albanci sa juga Srbije su otvorili pitanje svoga statusa. Na kraju, iz Prištine dolazi vest da je potpisan vojni savez sa Tiranom, tako da kosovska vojska može da uđe na teritoriju Albanije i albanska vojska može da uđe na teritoriju nezavisne države Kosovo.
Utorak 23.07.2013.12:46
Ta vest je prošla potpuno nezapažena u našoj javnosti. To je jako opasna i loša vest i za Srbe sa Kosmeta i za samu Srbiju.Srpski režim je opijen svojim briselskim ''pobedama''. Umesto što slave izdaju, mogli su odmah da ponude Rusiji da naprave vojni savez i da vojska Ruske Federacije može da uđe u Srbiju u slučaju da velikoalbanska vojna alijansa, podržana NATO zlikovcima, krene prema Beogradu. Niko ništa ne preduzima. Srbi pevaju na Cecinom koncertu i ubijaju se zbog siromaštva i očaja. Bojim se da se ne probudimo kada bude kasno. Tada će nam nedostajati samo jedan mali korak do konačnog ropstva.
Utorak 23.07.2013.12:52
Спасио га "генералски" чин који је добио од владе србије ???? Јел' схвата још неко иронију ове реченице ?
Utorak 23.07.2013.14:02
da li to crnogorci drze srbe pod kontrolom? UDRUZIVANJE SRBI IZ SRBIJE,BUDIMO UDRUZENI KAO ONI! UMESTO MI NJIH DA RASPOREDJUJEMO,ONI NAS RASPOREDJUJU, A IMAJU SVOJU NEZASNU MONTENEGRU U KOJU SE NE VRATISE POSLE ODVAJANJA. SRBI IZ SRBIJE HOCE SRPSKU POLICIJU, A NE CRNOGORSKU!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)